HB%20logo%20grWelkom op de site van Houtbouw Bareveld !

 

 

Iedereen heeft wel eens te maken met ruimtegebrek. Een plek om bijvoorbeeld tuingereedschap in op te bergen, om fietsen te stallen of een plek om uw auto te parkeren.

Wij hebben hier een passende oplossing voor. Namelijk; prefab bergingen, garages, tuinhuisjes, kinderhuisjes, paardenstallen, loodsen etc.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De prijs/kwaliteitsverhouding is bij ons uitstekend.

Er zijn bij ons vele variaties mogelijk. U kunt afmetingen, de plaats van ramen en deuren etc. bij ons zelf bepalen.

Onze modellen zijn ook te leveren als bouwpakket; deze zijn eenvoudig zelf te plaatsen.

 

 

 


MENSINGEWEER- Houtbouw Bareveld heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd als het gaat om het leveren van kwalitatieve houtbouwproducten tegen een scherpe prijs. Het aanbod in dit maatwerk is bovendien groot. Dat varieert van onder meer prefab bergingen, garages, tuinhuisjes, paardenstallen tot complete loodsen. Bovendien zijn alle modellen ook te leveren als bouwpakket, zodat ze eenvoudig zelf te plaatsen zijn.

 

Het afgelopen jaar heeft Houtbouw Bareveld, naast de levering van deze meer traditionele houtproducten, ook hard gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van een geheel nieuw type 'chalet'. Dit nieuwe product van de eigen tekentafel lijkt echter in bijna niets meer op een chalet in de oorspronkelijke betekenis van houtbouw met een zadeldak en overhangende dakranden.

 

Komt u gerust een kijkje nemen. Houtbouw Bareveld, Schouwerzijlsterweg 11  9961 TA  Mensingeweer   Telefoon: (0595) 491230. Of kijk op www.bareveld.nl.

 

 

 bareveld